ONI niet opgewassen tegen sterk spelende Fiet Bys

Waar de equipe van speler/coach T. Lenders de laatse wedstrijden moeite had het spel te domineren was daar tegen ONI weer de omkeer. In een eenzijdige wedstrijd liet de ploeg geen spaan heel van het armoedig ogende ONI uit Vortum.

Karakteristieken
scheidsrechter: R. De Jong (Maashees)
7e min.   1-0 Jip Verstegen
12e min. 2-0 Martijn Graat
22e min. 3-0 Roy Kersten
32e min. 4-0 Jip Verstegen
45e min. 5-0 Suf eigen doelpunt tegenstander
55e min. 6-0 Kevin Reijnders
58e min. 6-1 Bert v. Bussel (eigen doelpunt)
65e min. 7-1 Super suf eigen doelpunt tegenstander
69e min. 8-1 Martijn Graat

Toeschouwers:  5
gele kaarten: –
Rode Kaarten: –

Opstelling:

Job Vullings, Marcel wijnstekers (36, Bert van Bussel), Ruud Franssen, Leon Fleuren, Willem Rongen, Sander Kersten, Jip Verstegen, Loek Vullings, Martijn Graat (36, Kevin Reijnders), Roy Kersten, Bas Franssen.

Op een uitstekend veld (Mede mogelijk gemaakt door de heer N. Verberkt en S. Kersten.) mochten de mannen van FBM hun kunsten gaan vertonen tegen de jongens van ONI. In vergelijking met de laatste verliespartij tegen DOB had coach T. Lenders zijn team op maar liefst 7 plaatsen gewijzigd. Dit kwam het spel overigens zeer ten goede. Vanaf het fluitsignaal was er maar 1 ploeg die liet zien te willen voetballen, dit waren de Friet Boys uit Maashees.

Dit resulteerde ook snel in de 1-0 voorsprong. Een goed opgezette aanval belande voor de benen van middenvelder J. Verstegen die niet twijfelde en de 1-0 tegen de touwen aan schoot. Ook de 2-0 liet niet lang op zich wachten dit keer was het Martijn Graat die de trekker mocht overhalen. Na de openingstreffer was het ONI dat probeerde aan te zetten. Echter kwamen ze simpelweg kwaliteit te kort. Een spaarzame uitval van ONI leverde een goede kans op, deze was echter prooi voor doelman J. Vullings. De 3-0 van R. Kersten was er eentje om in te lijsten. Een lange bal van doelman Vullings werd doorgekopt door spits Reijnders. Hij kopte de bal zo dat deze via zijn bultje het juiste effect mee kreeg en voor de voeten van R. Kersten belanden. Deze haalde verwoestend uit en de bal knalde tegen de touwen! Nog voor rust scoorde de heer Verstegen de 4-0. Een onhoudbare vrije trap belande achter de verbouwereerde doelman van ONI.

Na rust werd het spel van FBM iets slordiger. Waar het publiek al op de banken stond voor een 10-klapper bleef deze helaas uit. De laatste man van ONI had niet zijn beste dag en mede dankzij 2 suffe eigen doelpunten kon FBM een 8 klapper noteren.  Helaas kon de 0 niet gehouden worden. Via de kluts scoorde Bertje v. Bussel een eigen doelpunt.  Eindstand F.B.M.’68 – ONI  8-1. Hiermee komt het kampioenschap weer een stukje dichterbij.

Aankomend weekend zal F.B.M.’68 deelnemen aan het volleybal toernooi van MVC’64. Ook hier zijn ze de gedoodverfde titelkandidaat. Zal het de jongens wederom lukken om de titel in de wacht te spelen. Kom kijken, vanaf 10.00 uur wordt er een balletje geslagen.

De week erna (1-6-2013) staat de wedstrijd tegen La Compagnie op het programma. Aanvang 14.30 uur.

Related Blogs