F.B.M.’68 wederom winnaar Concordia’s Outdoor Soccer Toernooi !

De Friet Boys uit Maashees hebben voor het 2e jaar op rij de titel gewonnen op het “outdoor soccer toernooi” van zaalvoetbalvereniging Concordia Vierlingsbeek. Dit jaar werd er voor de eerste keer met een keeper en 3 veldspelers gespeeld. Ook dit bleek geen enkel probleem te zijn voor de talenten uit Maashees.

Coach Tom Lenders had de volgende personen in zijn selectie opgenomen om deze titel te winnen:

J. Vullings, van Bussel, Verstegen, Reijnders, L. Vullings, Blenckers.

In een zonovergoten Arena namen de mannen van F.B.M.’68 het de eerste wedstrijd op tegen het altijd lastige team ‘Klak’. Net zo als het voorgaande jaar begonnen de mannen van F.B.M.’68 slecht aan het toernooi. Deze wedstrijd ging maar liefst met 5-1 verloren! Na een donderspeech te hebben gekregen van coach Lenders wist F.B.M.’68 de daaropvolgende 3 wedstrijden relatief makkelijk te winnen.  (10-1, 4-3, 6-2.) De laatste groepswedstrijd werd gespeeld tegen team “Outlands”. Beide ploegen hadden genoeg aan 1 punt om de halve finales te bereiken. Deze wedstrijd eindigden dan ook in een gelijkspel; 6-6.

In de halve finale moesten de Friet Boys het opnemen tegen Volharding 3. Waar een spannende strijd verwacht werd, viel dit tegen voor de massaal toegestroomde supporters. Volharding 3 kwam er niet aan te pas tegen de goed op elkaar ingespeelde mannen van F.B.M.’68. Uitlslag: 5-1 in het voordeel van F.B.M.’68.

In de finale kwam de ploeg uit Maashees weer team “Outlands” tegen. In een spannende finale met vooral veel passie en strijd werd team “Outlands” met 6-5 verslagen. F.B.M.’68 was voor de 2e keer op rij de terechte winnaar van het evenement.

F.B.M.’68 bedankt de organisatie voor het geweldige toernooi. Goed weer, goed voetbal, en een terechte winnaar. F.B.M.’68 zal volgend jaar zeker hun titel komen verdedigen. Zal het de mannen lukken om als eerste team ooit het toernooi 3x achter elkaar op hun naam te zetten……….

Related Blogs