Sponsoren

Ook voor F.B.M.’68 zijn sponsoren een onmisbare schakel om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. F.B.M.’68 dankt alle sponsoren voor het vertrouwen en hoopt ook in de toekomst op jullie te kunnen rekenen. Mocht u F.B.M.’68 ook willen sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur van F.B.M.’68.

SHIRT SPONSOR

Plein 27 is het stralende middelpunt van Maashees en in dat hart is iedereen welkom voor een hapje + drankje, feesten en partijen, sportactiviteiten en veel meer.

PLEIN 27

TRAININGSPAK SPONSOR

Kremers Transport verzorgt al jaren op een betrouwbare en flexibele manier transporten met een persoonlijk karakter.
Het bedrijf biedt een breed scala aan transportdiensten aan. Zo worden zowel vaste lijndiensten als projectmatige verhuizingen of spoedritten uitgevoerd. Ook in de agro-sector zijn we actief.

Daarnaast wordt voor diverse bedrijven rangeerwerk gedaan, zodat er door die bedrijven niet in chauffeurs of rangeermaterieel geïnvesteerd hoeft te worden.
Vanwege de logistieke hotspots in Venlo en Venray, is deze regio het belangrijkste werkgebied. Snel schakelen en korte lijnen is kenmerkend voor het bedrijf.
Logistieke uitdagingen worden met kennis en kunde opgepakt en tot volle tevredenheid uitgevoerd.

KREMERS TRANSPORT

POLO SPONSOR

ProfLinQ is een onafhankelijke projectorganisatie. Wij geven een passende invulling aan alle vormen van vraag/aanbod van advies en personeel in de bouw, infra en aanverwante sectoren.

ProfLinQ

TAS SPONSOR

Manege Kerkers bevindt zich in Maashees,
een landelijk gelegen dorp tussen Boxmeer en Venray.
Het is een familiebedrijf, bestaande uit Frans, Marie-José en dochter Lieke.
Allen gediplomeerde instructeurs. (Opleiding NHB Deurne)
Het bedrijf is in het bezit van het veiligheidscertificaat en is aangesloten bij de Manege & Ruiterbond.

Manege Kerkers

VELD SPONSOR

TOP Sport & Groen is een jong bedrijf met kennis van zaken. Wij verzorgen uw grasmat van aanleg tot onderhoud en alles wat daartussen ligt. Of het nu gaat om natuurgras, kunstgras, tennisbanen, manegebodems of openbaar groen: wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden in eigen beheer. Vol enthousiasme en via korte lijnen. Dat werkt wel zo prettig.

TOP Sport & Groen