F.B.M.’68 Verslaat tiental interHA

Friet Boys Maashees heeft zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. In een mager gevulde Vetbak werd InterHA met 6-2 verslagen.

Bij aankomst van de Zeelanders in de Vetbak was de wedstrijd al gespeeld. InterHA kreeg het niet voor elkaar om een representatief elftal op de been te krijgen, waardoor het met slechts een tiental aantrad. FBM’68 kon daarentegen, vanwege het fenomeen ‘thuiswedstrijd’, beschikken over maar liefst viertiental selectiespelers.

De thuisploeg kwam verrassend goed uit de startblokken. Met goed combinatievoetbal werden de bezoekers teruggedrongen tot eigen strafschopgebied. Spits Kev zorgde voor de 1-0, na een vlotte aanval via het middenveld. De voorsprong werd snel uitgebreid. Tom zorgde met een bekeken wippertje voor de 2-0, waarna nieuwkomer Bas, uit een voorzet van Rudi, voor de 3-0 zorgde. De ruststand werd bepaald om 5-0, door doelpunten van wederom Tom en Berry.

De tweede helft kan kort worden samengevat. FBM’68 kon de goede eerste helft niet voorzetten, waardoor de gasten tweemaal tot scoren kwamen. Dit was overigens geheel te wijten aan het zeer matige verdedigen, zowel van aanvallers, middenvelders als verdedigers, van de titelhouder. Tussendoor zorgde Kev, met zijn derde seizoenstreffer, voor een speldenprik.

FBM’68 – InterHA 6-2

Volgende week staat wederom een thuiswedstrijd op het programma. Friet Boys Maashees ontvangt Beatpaleis uit Zeeland. Aanvang wedstrijd om 14.30 uur. Tot dan!

Related Blogs