Vooruitblik op het seizoen 2014-2015

Zoals vaak in de grote competities, spelen de grote ploegen vroeg in het seizoen tegen elkaar. Dit is om meteen de toon te zetten en de top te laten voelen dat er gepresteerd moet worden. Ook de KNCVB laat er geen gras over groeien en pakt meteen goed uit in het nieuwe seizoen. De kampioen en beker winnaar FBM’68 neemt het zaterdag 23 augustus meteen op tegen de nummer 2 van afgelopen seizoen: DOB uit Uden.

De gasten uit Uden willen zich graag revancheren, dit omdat vorig seizoen, uit de 3 onderlinge wedstrijden, DOB toch 2 keer de sterkere was en FBM’68 maar 1 keer. En toch heeft de equipe van Lenders door het afgelopen seizoen minder punten laten liggen en de titel wederom binnen gesleept. Dit natuurlijk tot grote onvrede bij de spelers uit Uden.

Ook blikken we al vooruit op het aankomend FBM’68 weekend. De organisatie is al meerdere malen bij elkaar gekomen om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een succes te leiden. Dit jaar mag de selectie van FBM’68 weer blij zijn dat Barry ‘’Rinie-Peter’’ Jans weer mee gaat op het veelbelovend weekend. Hij heeft de redactie al verklapt dat een zonnebril boven aan zijn paklijst staat! En hij zal natuurlijk de overige geile 30+’ers en Dillen vergezellen in het staren naar te jonge meisjes….

Ook zijn er 2 debutanten voor het aankomende FBM’68 weekend. Dit zijn dan ook Roel Zwartjens en Martijn Graat. Roel is net papa geworden en zal blij zijn dat hij even een weekend er tussenuit mag, en Martijn gaat kijken of het vrouwelijk schoon in het buitenland wel een keer toehapt. Natuurlijk is er een ontgroening voor deze heren, en de organisatie zal hier een fabuleus voor opstellen.

Dit jaar zal er wederom een FBM prins komen, en wordt er natuurlijk in stijl afscheid genomen van de 1ste FBM prins: Ray d’n Urste!
Wie zal er dit jaar met de scepter en de steek bovenop de FBM prinsenkar staan??

Tegen die tijd kunt u natuurlijk een gokje wagen en mooie prijzen winnen, de commissie binding en verslaving zal u dan verder inlichten. Het afgelopen jaar was het FBM prinsenbal een groot feest, en ook dit jaar gaan we er met z’n allen er weer een mooi feest van maken.

De selectie van trainer T. Lenders is op trainingskamp geweest in Venray, dit tijdens de kermis. De conditie van de meeste spelers was goed, en toen het tempo bij Hulsman werd opgeschroefd kon de oude garde even niet bijbenen. Dit is later na wel weer geheel recht getrokken. De trainers en technische staf zijn zeer blij dat het seizoen volgende week weer kan beginnen, en de fans stonden al weken te schreeuwen om een wedstrijd.

We zien jullie graag volgende week tegen DOB uit Uden.

Related Blogs