Voorbeschouwing F.B.M.’68 – FC ’t Huukske

Een ware topper staat er vandaag op het programma voor de mannen uit Maashees. Het altijd lastige ‘Huukske’ komt op bezoek, momenteel de nummer 3 op de ranglijst.

De boys uit Maashees maken de beste competie start uit de historie mee.  Ze zijn nog ongeslagen dit seizoen, alle 5 gespeelde wedstrijden werden de 3 punten binnen gehaald. Er wordt al weer stiekem over het kampioenschap gepraat. Leon Fleuren zei hier het volgende over tegen de pers: ‘Wij zijn gewoon de beste, ik weet zeker dat we weer kampioen gaan worden! Met de handen eronder komen we er wel!’

Echter mag de tegenstander van vandaag niet onderschat worden. De mannen uit Beek en Donk doen het ook niet slecht en staan maar 3 punten achter op de koploper. FC ‘t Huukske verloor alleen op het terein van vliegbasis Volkel.

Het lijkt erop dat trainer/coach Tom Lenders vandaag over een fitte selectie kan beschikken. De blessures waar het team afgelopen tijd mee te maken had lossen langzaam op. Zo zijn snelheidsduivels Willen Rongen en Paul Lenders afgelopen week weer op het trainingsveld gespot. Echter zal nog moeten uitwijzen of trainer Tom de spelers al minuten zal laten maken.

Als men naar de statistieken gaat kijken, ziet men dat FBM de borst nat kan gaan maken. De laatste 2 ontmoetingen gingen namelijk verloren. Woorden van oud trainer Raymondje Reynders hierover: ‘Dit zal vandaag godverdomme anders moeten zijn!’ ‘Ook vandaag zal iedereen weer zijn ballen moeten tonen’ schreeuwt Ray luid en duidelijk!

Opvallend is dat er 1 ontmoeting uit het verleden gestaakt werd. Beide Reyndersjes werden deze partij uit het veld gestuurd waarna de scheids deed besluiten niet meer verder te spelen. Raymondje is hier nog pissig over: ‘Die scheids was een natuurramp van een mega omvang. Hij moet van mijn neefje afblijven, ik kan er nog boos om worden! We werden totaal ten orechte het veld uitgestuurd. Ik en mijn neefje zijn beschaafde voetballers, wij doen niet gemeen tegen de scheidsrechters!’.

Laatste ontmoetingen:

29-3-2014 F.B.M.’68 FC ’t Huukske 1-2
12-10-2013 F.B.M.’68 FC ’t Huukske 1-3
30-3-2013 F.B.M.’68 FC ’t Huukske 6-0
13-10-2012 F.B.M.’68 FC ’t Huukske 2-1
19-5-2012 FC ’t Huukske F.B.M.’68 4-4 gest.
15-10-2011 FC ’t Huukske F.B.M.’68 0-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het beloofd vandaag dus weer een spannende wedstrijd te worden. Er zijn nog enkele tickets aan de kassa verkrijgbaar. Ben allen op tijd. Parkeren kan bij de visvijver. Volg de borden.

Veel voetbal en kijkplezier gewenst aan iedereen! Tot vanmiddag!!!!!

Related Blogs