Nog maar 1 week: Jubileumweekend F.B.M.’68

Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver! Het grote jubileumweekend van Friet Boys Maashees. De voorbereidingen zijn in volle gang en de mega feesttent staat inmiddels in De Vetbak!

Vrijdagavond is iedereen vanaf 19.30 uur welkom en is de entree gratis! Tijdens de receptie en reünie, met aansluitend feestavond, kan er onder het genot van een pilsje of wijntje lekker worden bijgepraat. De muziek zal deze avond verzorgd worden door DJ Mick Vullings.

Op zaterdagmiddag start vanaf 12.00 uur het 5-tegen-5 voetbaltoernooi. Aanmelden is nog mogelijk via toernooi@fbm68.nl. Om 15.00 uur start de jeugdmiddag, met onder andere een mega springkussen, cabrioschieten, voetbaldarten en meer! Alle kinderen, en ouders uiteraard, zijn welkom. Aanmelden is niet nodig, maar zorg wel dat je op tijd bent.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zaterdagavond, maar ben er snel bij! Vol is vol! Kaarten zijn te bestellen (5 euro) via tickets@fbm68.nl of via de leden van F.B.M.’68. Coverband Afslag 7 zal op deze avond de muziek verzorgen.

Het gehele weekend kan er bij ons gepind worden, graag zelfs! Ook bestaat er de gelegenheid bij ons op het feestterrein te eten.

Wij zien jullie allemaal graag aanstaande vrijdag en zaterdag in De Vetbak, Vennenweg 2 te Maashees!

 

Vriendelijke jubileumgroet,
F.B.M.’68

Related Blogs