Kersttoernooi 2020 afgelast

Helaas moeten ook wij als F.B.M. ’68 dit jaar genoodzaakt een evenement afgelasten vanwege het coronavirus en de daarbij geldende maatregelen. Het gaat natuurlijk om ons jaarlijks druk bezochte en welbekende kersttoernooi op 2e kerstdag. We hebben als organisatie alle mogelijkheden bekeken voor een alternatief of aangepast toernooi deze winter maar zijn tot de conclusie gekomen dat dit helaas niet mogelijk is. Wij zijn trots en blij dat ons kersttoernooi bekend staat in de gehele regio en dat er elk jaar weer veel teams zich aanmelden om mee te doen aan het gezelligste zaalvoetbaltoernooi van Nederland. We willen jullie dan ook vragen alvast 2e kerstdag 2021 vrij te houden voor weer een nieuwe editie.
Bedankt voor jullie begrip en blijf gezond, tot volgend jaar!

Related Blogs